Despre Noi

Compania ELECTRICSOLIS este specializata in comercializarea de panouri fotovoltaice cu caracteristici si puteri diferite, invertoare fotovoltaice, acumulatori cu gel, acumulatori lithiu, grupuri electrogene pentru sistemele fotovoltaice de tip off-grid, sisteme fotovoltaice complete la preturi competitive oferind partenerilor nostri consultanta tehnica, solutii costomizate in functie de cerinte specifice, montaj si intretinere a propriilor echipamente.

Oferim clientului nostru solutii complete si eficiente de electroalimentare, ce pot fi configurate pentru a acoperi o gama larga de necesitati din punct de vedere energetic.

Asistenta tehnica in timp util, pentru a oferi servicii continue si a monitoriza produsele, prevenind aparitia problemelor.

Ne dorim parteneriate stranse si pe termen lung cu colaboratorii nostri, asigurand imbunatirea rezultatelor si a serviciilor oferite.

Credem cu tarie in valorile noastre de baza unde cultivam continuu solutii sigure, calitative, inovative si sustenabile pentru a oferi energie.

Ne propunem sa fim competitivi in a oferi produse profesionale avand la baza o echipa de oameni profesionisti si bine instruiti ce vor raspunde prompt tuturor cerintelor date.